Använd packtejp för papper och kartong

Packtejp för papper och kartong är bra om du har många lådor du ska packa och försluta. Det finns idag packtejp papper med tryck, för dig som har företag och ofta skickar kartonger. Om du väljer en tejp, som du försluter dessa lådor med, så varför inte ha ditt företags namn eller logga på den? Väljer du packtejp från Skandiatape så kan du få tejp som används för förslutning av kartonger, till buntning, till pallsäkring, till emballage och till märkning. 

Genom att ha ditt eget tryck p​å tejpen, så förstärker du ditt eget varumärke, samt att det blir som ett stöldskydd. Alla vet vart lådan med packtejpen kommer från.

Tejp för packning och förslutning av kartonger

Hos Skandiatape finns det packtejp papper i flera olika kvaliteter. De är oftast tillverkade i materialet polypropen eller i PVC. Du kan få ditt tryck i 1-5 färger så väl som att du även kan få fotografiska tryck om du så önskar. Hos detta företag hittar du inte bara packningstejp, utan det finns en mängd andra sorters tejp. 

Du kan välja bland enkelhäftande och dubbelhäftande och det i många olika sorter. Det finns även övriga produkter som kan vara bra att ha i packningssammanhang. Om du vill se alla sorters tejp som finns hos detta företag, så kan du besöka deras hemsida där de står listade. Du kan även kontakta dem direkt för att få reda på vad de kan erbjuda dig inom olika sorters tejp och tillbehör.