Är du i behov av en bra plastlist?

En plastlist kan ha många användningsområden. Kanske det är så att du behöver en speciell sorts plastlist? Du kan få dina plastlister att se ut exakt så som du vill ha dem, om du kontaktar TH Extrusion. Det är ett familjeföretag som har en lång erfarenhet inom branschen.

De tillverkar och specialanpassar plastprofiler. Hos dem kan du alltså få plastlister, plaströr och plastslangar. Detta företag kan extrudera i de allra flesta termoplaster. Det gör att du kan komma med idéer om hur du vill att dina lister i plast ska se ut, så kan de ordna det åt dig. Enklare än så kan det inte bli.

Du som behöver plastlister

En plastlist kan se ut på en mängd olika sätt. Kanske du ska ha dina plastlister till något särskilt? Hos TH Extrusion kan du gå från tanke och idé till färdig produkt. Du kan även få hjälp med att komma på smarta lösningar. Detta företag kan rita upp dina plastlister i sitt CAS-system. det gör att du kan få exakt den plastprodukt du vill ha och behöver.

Är du nöjd med det som de tar fram och konstruerar i sitt system så kan du sedan låta tillverka det. Om du vill veta mer om vad för sorts plastprodukter och plastlister du kan få hjälp med hos detta företag, besök då deras hemsida. Där kan du dels läsa mer om företaget, om produkterna och annat samt att du även kan hitta deras kontaktuppgifter.